Jdi na obsah Jdi na menu

Zápis z výborové klubové schůze dne 23. 10. 2010

10. 12. 2010


Přítomni:

O. Palounek, J. Vlastník, J. Pražan, J. Tuček, J. Morbicr, M. Mička, J. Svítil, L. Vokolek, J. Mach, J. Cásek

Omluveni:

J. Vacek, J. Nykl, J. Jirků,

Nově přijatí členové do klubu
:

Jiří Cásek, regenerace ČSmad 
Vlastimil Kmošek, chová ČSč, chovný stav: 4.8


Mgr. Jan Jirků ukončil členství v Klubu chovatelů králíků českých strakáčů a v zaslaném dopise se rozloučil těmito slovy:

“Vážení přátelé, chtěl bych Vám všem poděkovat za cenné zkušenosti, které mi přineslo členství v klubu chovatelů králíků českých strakáčů. Bylo mi ctí pro tento bezvadně fungující klub pracovat a být jeho členem. Věřím, že se s Vámi neloučím na dobro, a že se mi opět časem podaří vrátit se k chovu králíků tak jedinečného plemene, jakým český strakáč beze sporu je. Všem členům přeji spoustu chovatelských úspěchů a funkcionářům přeji, aby klub nadále zdárně fungoval. Věřte mi, že se mi tato slova nepíší lehce, ale někdy je člověk donucen faktory, které nemůže ovlivnit, učinit i nepříjemné kroky. Mgr. Jan Jirků“.

Př. Miloš Mička

Konstatoval zklamání z celostátní výstavy mladých králíků – špatný typ českého strakáče, vzpomíná že i před 50 lety byli ČS lepší v typu.

Př. Jiří Svítil
 

Promluvil o německé speciální výstavě strakáčů - dobře si rozmyslet případný nákup zvířat - někteří strakáči jsou pěkní v typu, ale o nižší hmotnosti, i když v poslední době se hmotnost zvýšila, některá zvířata mají dodatečné velké úpravy kresby.

4. - 5. 6. 2011 se bude konat 2. Česko-německé setkání, tentokrát v Německu, místem setkání bude Bad Orb – zájemci o účast do konce března složit 1000 Kč.


Dohodnuta příští výborová schůze na 29. 1. 2011 v restauraci Taverna - Kolín


Výroční členská schůze proběhne 26. 2. 2011 v restauraci Taverna
- Kolín


zaznamenal: Jaroslav Vlastník