Jdi na obsah Jdi na menu

Úvodní slovo

Vítejte na oficiálních stránkách Klubu chovatelů králíků českých strakáčů, které se vám pokusí toto krásné národní plemeno přiblížit.

p1160141.jpgp1160013.jpgzlate-kropenky---16.2.2013---11-023.jpg

 

Kromě prezentace speciálního Klubu a dění okolo něj zde najdete spoustu užitečných informací a postřehů z chovu ČS. V rubrice "Návštěvy u chovatelů ČS" nahlédnete, jak už sám název napovídá, do jednotlivých chovů jak členů, tak i nečlenů Klubu. Nechybí zde ani možnost nákupu či prodeje zvířat a samozřejmostí je i diskuse, kde můžete probrat nejrůznější témata spojená s chovem králíků. 

 

Máte zde také možnost shlédnout rubriku s názvem Fotoalbum, ve které se vám budeme snažit přiblížit na fotografiích české strakáče z různých typů akcí. Jak z expozic, tak ze speciálních výstav.moje-rarity-013.jpg

                0,1 Čs marburský  dosud neuznaný barevný ráz

 

Mezi hlavní aktivity klubu patří:

Zušlechťování genofondu českého strakáče. Podpora rozšíření málo chovaných barevných rázů ČS. Pořádání klubových expozic a speciální výstavy. Propagace českého strakáče v ČR i zahraničí. Pravidelné setkávání příznivců českého strakáče.

 

Velký důraz klademe na chovatele, kteří mají chuť se aktivně zapojit. Tyto stránky jsou proto otevřené všem, kterým jde o stejnou věc - podporu a rozvoj našeho čekého strakáče.cs-zelv.jpg

 

Vaše dotazy, připomínky a případné podněty pro další rozvoj stránek můžete zasílat na tuto kontaktní e-mailovou adresu:

lukas.zahlava@seznam.cz

 

p1160155.jpgpb180093.jpg